Tortilla press VICTORIA

52 hodnocení
Značka: Victoria

Litinový lis na tortilly od světoznámého výrobce, velikost tortill je 8'' (20 cm)

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
5.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 010437
904 Kč
Tortilla press VICTORIA
52 hodnocení
Značka: Victoria
Nabídka značek
2,9 52 hodnocení

Tortilly jsou u nás stále oblíbenější - lahodné, lehké, variabilní. Proč si neudělat kvalitní a hlavně čerstvou tortillu i doma? Rozdíl oproti té kupované poznáte na první kousnutí!

S tortilla pressem uděláte spoustu vynikajících tortill, tacos, empanadas, bramborových placek nebo i placek pro přípravu plněných taštiček.

Tenhle best-seller s nadšením používají desetitisíce lidí. Těžká litinová konstrukce a pevný pákový stisk zaručují výrobu tak akorát tenkých placek. Použitý materiál navíc zaručuje opravdovou dlouhověkost (doživotní záruka na litinu), stačí je o press jen správně starat, ale není to nic náročného. Jedná se o jihoamerické nádobí světoznámé značky Victoria.

Jak to pracuje? Vyrobíte si těsto, ať už z pšeničné nebo kukuřičné mouky (základní recepty a tipy jsou přibaleny). Na spodní plochu pressu dáte igelit (například rozstřižený pytlík vhodný do mrazáku), na ten položíte kuličku těsta, navrch opět igelit. Těsto se tak nepřilepí na press a nástroj tak zůstane po použití prakticky čistý. Chopte se páky a stlačte těsto - v mžiku je tortila na světě! Tu pak opatrně sundáte z igelitu a krátce opečete na pánvi nebo na plátu. A je to! 

Placky budou mít průměr 20 cm - porce akorát!

Press není možné mýt v myčce. Na ochranu proti korozi je třeba potírat tenkou vrstvou oleje.

Doporučujeme zakoupit i "palačinkovou" pánev na smažení tortil

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nádobí
Hmotnost: 3.8 kg
Délka/Length/Lange: 28 cm
Šířka/Width/Breite: 22 cm
Výška/Height/Höhe: 8 cm
uvod-logo-victoriaKolumbijské nádobí světoznámé značky Victoria je vyrobeno z jakostní litiny. Poctivé a robustní nádoby (a rovněž náčiní) jsou určeny pro všechny typy sporáků a otevřený oheň. Povrch výlitků je ošetřen jedlým olejem zapečeným při vysoké teplotě, čímž je docíleno přirozeně nepřilnavého efektu.